Automatic Font Size in Draft Workbench

A forum dedicated to the Draft, Arch and BIM workbenches development.
Post Reply
Astat8
Posts: 1
Joined: Tue May 10, 2022 10:23 am

Automatic Font Size in Draft Workbench

Post by Astat8 »

Hello,
i used the search function but got no helpful result.
My problem is a floor plan of my house. It´s in the draft workbench and i will make some dimensions. The font get´s scaled automatically. Normally a nice feature when you only work on the monitor, but i want to print this plan. Now the dimensions are way too big. Is there a way to stop the automatic scalling?
Thanks
User avatar
Kunda1
Veteran
Posts: 12575
Joined: Thu Jan 05, 2017 9:03 pm

Re: Automatic Font Size in Draft Workbench

Post by Kunda1 »

Mod edit: Moved to Draft subforum
Alone you go faster. Together we go farther
Please mark thread [Solved]
Want to contribute back to FC? Checkout:
#lowhangingfruit | Use the Source, Luke. | How to Help FreeCAD | How to report FC bugs and features
User avatar
Roy_043
Veteran
Posts: 5082
Joined: Thu Dec 27, 2018 12:28 pm

Re: Automatic Font Size in Draft Workbench

Post by Roy_043 »

Change the "Display Mode" (View tab of the Property editor) of the dimensions to "3D".
Post Reply