About "Elements" of "Assembly3" used in "XYZ_Plane", please help!

Discussion about the development of the Assembly workbench.
realthunder
Veteran
Posts: 2164
Joined: Tue Jan 03, 2017 10:55 am

Re: About "Elements" of "Assembly3" used in "XYZ_Plane", please help!

Post by realthunder »

PR submitted here.
Try Assembly3 with my custom build of FreeCAD at here.
And if you'd like to show your support, you can donate through patreon, liberapay, or paypal
User avatar
bambuko
Veteran
Posts: 1549
Joined: Thu Oct 24, 2019 12:53 pm
Location: UK, England, North Devon

Re: About "Elements" of "Assembly3" used in "XYZ_Plane", please help!

Post by bambuko »

I am still travelling (so no access to FreeCADA), but I am glad that the issue has been identified and sorted.
Clearly I was wrong when I said there was no bug (sorry it didn't show on realthunder's daily version that I use :oops: ).
User avatar
xsuper9988
Posts: 210
Joined: Sat Oct 24, 2020 4:20 am

Re: About "Elements" of "Assembly3" used in "XYZ_Plane", please help!

Post by xsuper9988 »

bambuko wrote: Fri May 06, 2022 10:39 am I am still travelling (so no access to FreeCADA), but I am glad that the issue has been identified and sorted.
Clearly I was wrong when I said there was no bug (sorry it didn't show on realthunder's daily version that I use :oops: ).
Thank you very much
Be careful with COVID19 prevention
Wish you have happy travel
User avatar
xsuper9988
Posts: 210
Joined: Sat Oct 24, 2020 4:20 am

Re: About "Elements" of "Assembly3" used in "XYZ_Plane", please help!

Post by xsuper9988 »

realthunder wrote: Fri May 06, 2022 6:04 am PR submitted here.
Feel sorry
I didn't notice the omission
Thank you very much for Realthunder publishers
Post Reply